Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΪ ΚΡΑΒΑΡΙΚ

Η ιστορική νίκη των... τσιγγάνων και το «χειρόφρενο» του «γηραιού» 

«Ιστορική» χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του ο τεχνικός της Νίκης Αιγινίου Θανάσης Στράντζαλης καθώς ήταν η πρώτη στη μεγάλη κατηγορία. Μετά από δύο εκτός έδρας αγώνες στο ξεκίνημα του
πρωταθλήματος η Νίκη θα δώσει με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τον πρώτο εντός έδρας αγώνα αλλά το γυμναστήριο του Αιγινίου που ανακατασκευάζεται μετά τις ζημιές που έπαθε τον περασμένο χειμώνα ακόμα δεν είναι έτοιμο: «Στον αγώνα με τον Ηρακλή μπήκαμε μουδιασμένα. Ισως επειδή σεβόμαστε πολύ τον αντίπαλο μας. Μετά το 1ο σετ ηρεμήσαμε. Αν και δεν πιάσαμε υψηλού επιπέδου απόδοση πήραμε τη νίκη. Θεωρώ πως κόντρα στον Άρη είχαμε κάνει καλύτερη εμφάνιση αλλά εκεί είχαμε χάσει. Έχουμε πρόβλημα με το γήπεδο. Είμαστε «τσιγγάνοι» και ο πρώτος εντός έδρας αγώνας θα γίνει στη Πολίχνη. Περιμένουμε να φτιαχτεί το γήπεδο μας».

Στεναχωρημένος για την ήττα, αλλά και αποφασισμένος να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του στα επόμενα παιχνίδια της, εμφανίστηκε ο προπονητής του Ηρακλή, Αντρέι Κράβαρικ, στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Νίκη Αιγινίου στο bluearena.gr: «Οχι μόνο έχουμε ανηφόρα να ανεβούμε, αλλά πρέπει να βρούμε και το χειρόφρενο. Αυτό που είπα την περασμένη εβδομάδα, συνεχίστηκε και σήμερα με εξαίρεση το πρώτο σετ. Η φιλοσοφία μας είναι να πιέζουμε στο σερβίς, θέλουμε τον αντίπαλο έξω από τα τρία μέτρα.  Στο 2ο σετ έγιναν πάρα πολλά λάθη με αποτέλεσμα να πέσει η ψυχολογία μας. Είμαστε μια χαρά, απλά από δω και πέρα πρέπει να παίρνουμε βαθμούς. Δεν θέλω να πω ότι τα παιδιά είναι άπειρα είναι έτοιμα να παίξουν ένα διαφορετικό βόλεϊ, αλλά σίγουρα είναι το θέμα ψυχολογίας. Χωρίς άγχος και πίεση στις προπονήσεις, βγάζουμε ωραία πράγματα και γι αυτό δεν ανησυχώ. Γενικά ανησυχώ μόνο γιατί ξέρω, ότι πρέπει να πάρουμε πόντους από κάθε παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός». 

http://www.volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου