Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

League Cup 2012

Δ' όμιλος - Θεσσαλονίκη (Ηρακλής, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Νίκη Αιγινίου) Στο κλειστό της Μίκρας θα διεξαχθούν οι αγώνες του Δ' ομίλου και στην πρεμιέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη μάχη της περιφέρειας με αντιπάλους τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τη νεοφώτιστη Νίκη Αιγινίου.
Για την ομάδα της Πιερίας αυτό είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στη μεγάλη κατηγορία κι όπως παραδέχθηκε ο Θανάσης Στράντζαλης: «Σίγουρα υπάρχει προσμονή και ανυπομονησία, αλλά παράλληλα και μεγάλη διάθεση απ' όλους. Στο Αιγίνιο έχει ξεκινήσει μια σοβαρή προσπάθεια εδώ και λίγα χρόνια, πλέον μπήκαμε στο γκρουπ των μεγάλων και θέλουμε να απολαύσουμε την κάθε στιγμή».
Η Νίκη δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα εν όψει του αυριανού αγώνα, τον οποίο όπως τόνισε ο προπονητής της: «Αντιμετωπίζουμε με μεγάλο σεβασμό. Ο Εθνικός είναι μια ομοιογενής ομάδα, με ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με την περσινή σεζόν. Όλες οι ομάδες βέβαια ακόμη δεν είναι έτοιμες, όμως για εμάς τα παιχνίδια του League Cup είναι μια ακόμη ευκαιρία για να μαζέψουμε εμπειρίες. Κι εδώ πρέπει να πω ότι είναι έξυπνη και σωστή επιλογή η διεξαγωγή του αυτή την περίοδο, αφού δίνει ευκαιρίες σε εμάς τους προπονητές για να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά και στον κόσμο για να πάρει μια πρόγευση για το πρόκειται να δει στο πρωτάθλημα».
Στον Εθνικό ο Θανάσης Μουστακίδης, ο οποίος θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο των κυανόλευκων του Έβρου επίσης δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα, αφού θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.
«Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και για εμάς είναι μια δοκιμασία οι αγώνες του Λιγκ Καπ», τόνισε ο κ. Μουστακίδης ο οποίος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι η ομάδα του: «έχει δώσει λίγα φιλικά παιχνίδια. Επιπροσθέτως μόλις πρόσφατα συγκεντρώθηκαν όλοι οι παίκτες και δουλεύουμε πλήρεις στις προπονήσεις, αλλά κάθε μέρα που περνά γινόμαστε καλύτεροι. Το πώς θα εμφανιστούμε στους αγώνες, θα το δούμε. Πάντως στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε την πρόκριση».
Ο παλαίμαχος άσος χαρακτήρισε τους αγώνες με Αιγίνιο και Ηρακλή: «πρόβα τζενεράλε, δυο πολύ καλά και δυνατά τεστ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος» και συμπλήρωσε για τη διοργάνωση του League Cup: «Μας λείπουν οι αγώνες και για αυτό το Λιγκ Καπ είναι ότι καλύτερο. Είναι χρήσιμος σαν θεσμός και είναι καλό που καθιερώνεται.
Δ' όμιλος (Θεσσαλονίκη - Μίκρα)Παρασκευή 5/10
18.00, Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Νίκη Αιγινίου (Γεωργιάδης, Σιμίδης)
Σάββατο 6/10
19.00, Ηρακλής - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Θεμελής, Σιμίδης)
Κυριακή 7/10
20.00, Ηρακλής - Νίκη Αιγινίου (Δεληκωστίδης, Βασιλειάδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου