Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Νίκη Αιγινίου - ΑΟΝΣ Μίλων (Κολινδρός, 19.00, Γεωργιάδης - Δανιηλίδου, Κομισάριος: Κάλλης)


Το ντέρμπι των νεοφώτιστων είναι συνάμα κι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τις δύο
ομάδες, που θέλουν τους βαθμούς για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την (πρώτη εντός έδρας) νίκη επί του ΠΑΟΚ, διατηρώντας το αήττητο σερί τους στο γήπεδο του Κολινδρού, ενώ ο Θανάσης Στράντζαλης υπολογίζει κανονικά στον Γκεοργκίεφ και εκτός απροόπτου θα παίξει και ο Ποτολίδης.
«Είναι νωρίς να μιλάμε για τελικούς, ωστόσο είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, αφού η νίκη θα ισοδυναμεί με... εξάποντο. Με νίκη κρατάμε τον Μίλωνα χαμηλά και ξεφεύγουμε αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη», είπε ο λίμπερο των γηπεδούχων Νικήτας Εφραιμίδης ο οποίος παραδέχθηκε ότι πλέον η ψυχολογία στην ομάδα του είναι ανεβασμένη μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά «πρέπει να καταφέρουμε λίγο να ελέγξουμε την κατάσταση γιατί δεν φτάνει η νίκη που κάναμε στο προηγούμενο ματς. Αν υπήρχε η δυνατότητα επιλογής θα ήθελα να κερδίσουμε τον Μίλωνα κι αυτό πρέπει να κάνουμε».
Οι Νεοσμυρνιώτες ταξίδεψαν για την Πιερία χωρίς τον τραυματία Θεολόγο Δαρίδη, ο οποίος σήμερα θα μάθει για πόσο καιρό πρέπει να μείνει εκτός δράσης (η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για ρωγμώδες κάταγμα στον 4ο οσφυϊκό).
«Σε καμία περίπτωση αυτό το ματς δεν είναι τελικός. Είναι όμως ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που έχουν τους ίδιους στόχους», σημείωσε από την πλευρά του ο τεχνικός του Μίλωνα Χρήστος Ντόζης και συνέχισε: «Η Νίκη προέρχεται από μία σημαντική επιτυχία και σε συνδυασμό με το ότι παίζουν εντός έδρας τους δίνει ένα αβαντάζ, αλλά εμείς πηγαίνουμε για να κάνουμε την προσπάθεια μας».


volleyleague.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου