Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Υποβιβάζεται ο Ηρακλής, ελπίζει στο ΑΣΕΑΔ...


Την ποινή του υποβιβασμού στην Α2 από την επομένη αγωνιστική περίοδο επέβαλε στον Ηρακλή ο Αθλητικός Δικαστής. Η ομάδα εντός 48 ωρών θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, προκειμένου να ανατρέψει την απόφαση.

Το γεγονός ότι ο Δικαστής δεν του επέβαλε την... την εσχάτη των ποινών με την άμεση αποβολή του από το πρωτάθλημα, δημιουργεί την πεποίθηση ότι όλα μπορούν να ανατραπούν. Θεωρείται ότι με την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ θα κερδηθεί ο χρόνος που χρειάζεται για να βρεθεί λύση στο θέμα το ΑΦΜ.
Επιπλέον η διοίκηση έχει προσφύγει στο διοικητικό εφετείο εναντίον της απόφασης της ΕΕΑ για ανάκληση του πιστοποιητικού και αναμένεται να οριστεί δικάσιμος το προσεχές διάστημα.

 
Μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση και να ανακοινωθεί η απόφαση του ΑΣΕΑΔ ο Ηρακλής θα παίζει κανονικά στο πρωτάθλημα, βάσει του πειθαρχικού δικαίου της ΕΟΠΕ και της προκήρυξης της ΕΣΑΠ. 
 
Επίσης δεν υπήρξε απόφαση σχετικά με το αίτημα επανάληψης του αγώνα μεταξύ του Μίλωνα και του Παμβοχαϊκού. Θυμίζουμε πως οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη στα χαρτιά με 3-0, αφού οι παίκτες του Μίλωνα δεν θέλησαν να κατέβουν στον αγώνα ένα 24ωρο μετά τον ξαφνικό θάνατο του Νίκου Σαμαρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"1)Εκδικάστηκε η απόφαση από την αθλητικό Δικαστή Ζωή Πιστούρη σε σχέση με την υπ αριθμ.341/15/1/2013 κλήση σε απολογία  για τα σωματεία ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ-ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΧΟΣ (5/1/2013) Α1 Ανδρών .

Ειδικότερα η απόφαση  "Δίνει προθεσμία για κατάθεση υπομνήματος μέχρι την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 12.00πμ"

2)Εκδικάστηκε η απόφαση από τον Αθλητικό Δικαστή Κωνσταντίνο Σκούβαρη σε σχέση με την υπ αριθ 334/12/12/2012 κλήση σε απολογία του σωματείου ΓΣ Ηρακλής.

Ειδικότερα «Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο ΓΣ Ηρακλής /ΤΑΠ την ποινή του υποβιβασμού στην Α2 κατηγορία Ανδρών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο

3) Εκδικάστηκε η απόφαση από την αθλητικό Δικαστή Ζωή Πιστούρη σε σχέση με την υπ αρθ.339/15/1/2013 κλήση σε απολογία του αθλητή Ανδρεάδη Ανδρέα

Ειδικότερα: " Αναβάλλεται η εκδίκαση της υπόθεσης για την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 16.00".
 
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου