Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Γιάννης Μέλκας: «Έχω έντονα συναισθήματα»


Ο ΠΑΟΚ του Καζάζη απέναντι στον... πρώην Γιάννη Μέλκα
Ένας ιδιαίτερος, αλλά και κρίσιμος, αγώνας είναι αυτός του ΠΑΟΚ με τη Νίκη Αιγινίου για την 18η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ. Νέος προπονητής του δικεφάλου θα είναι ο Στέλιος Καζάζης ο οποίος την Πέμπτη παραιτήθηκε από
τον Παναθηναϊκό, ενώ στον πάγκο της Νίκης Αιγινίου θα είναι ο Γιάννης Μέλκας που μέχρι πριν από 15 ημέρες ήταν στο τιμόνι του ΠΑΟΚ...

Ο ΠΑΟΚ έχει την... τέλεια ευκαιρία. Έχει ανεβασμένη ψυχλολογία μετά τη νίκη του απέναντι στον Άρη, βρίσκεται κοντα στον στόχο που είναι η είσοδος στην τετράδα. Ενώ με το νέο προπονητή θα επιδιώξει τη... ρεβάνς για την ήττα του στο ματς του πρώτου γύρου.

Ο πασαδόρος της ομάδας Βασίλης Πλίκας δήλωσε: «Σεβόμαστε τη Νίκη Αιγινίου και την προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Οι ομάδες μεταξύ τους δεν έχουν μεγάλες διαφορές και για αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Για μας η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Είναι υποχρεωτικό να κάνουμε καλή εμφάνιση και να συνεχίσουμε με νίκη».

Η Νίκη Αιγινίου θέλει την 6η νίκη της ώστε να «προλάβει» Κηφισιά και Ηρακλή και να ξεφύγει από Παναθηναϊκό. Το έργο της δυσκολεύει ακόμα περισσότερο καθώς έχει ανοικτά ζητήματα με τους τραυματισμούς του πασαδόρου Τάσου Αναστασίου και του διαγώνιου Αλέξανδρου Γεωργόπουλου.

«Έχω έντονα συναισθήματα»

Ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου Γιάννης Μέλκας αναφέρθηκε στην πρώτη αναμέτρηση με την παλιά του ομάδα: «Δεν κρύβω πως το παιχνίδι αυτό είναι ιδιαίτερο για μένα. Όλα έγιναν πρόσφατα. Έχω έντονα συναισθήματα που όμως δεν μου επιτρέπεται να τα εκφράσω. Σκέφτομαι θετικά και μένω ήρεμος. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Θα δω αγαπημένα μου πρόσωπα και καλούς φίλους».

Για την παρουσία του Στέλιου Καζάζη είπε: «Είναι καλύτερο από το να είχα αντίπαλο τον μέχρι πρότινος συνεργάτη μου Άρη Γιαμακίδη...».

Οσο για τη σημασία της αναμέτρησης ο Μέλκας είπε: «Είναι ένα δύσκολο ματς που έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Αν και όλα αυτά που έχουν γίνει δεν θα επηρεάσουν τους παίκτες, συνθέτουν ένα ιδιαίτερο κλίμα που ελπίζω να δώσει θετική ενέργεια στον αγώνα. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα 4αδας και με τον Ντος Σάντος έχει ενισχυθεί σημαντικά. Η νίκη επί του Άρη και η παρουσία του Καζάζη θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ ψυχολογικά. Το ζήτημα είναι τι θα κάνουμε εμείς. Η ομάδα μου έδειξε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό πως αντιδρά σωστά σε ορισμένες αλλαγές. Έχουμε προβληματάκια τραυματισμών αλλά πάνω απ΄ όλα είναι ο σκοπός μας για να πάρουμε βαθμούς για την παραμονή. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».


Η ιστορία των αναμετρήσεων ΠΑΟΚ - Νίκη Αιγινίου
2012-13
16/02/2013: Volleyleague18ηΠΑΟΚ - Νίκη Αιγνίου
24/11/2012:VolleyleagueΝίκη Αιγινίου - ΠΑΟΚ3-1 (26-28, 25-20, 25-16, 25-21)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου