Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Volleyleague ΟΠΑΠ (21η αγωνιστική): Νίκη Αιγινίου - ΑΟ Κηφισιάς 17/3, 18.00,

Με τον αγώνα μεταξύ της Νίκης Αιγινίου και του ΑΟ Κηφισιάς που θα γίνει την Καθαρά Δευτέρα στις 18.00 στο Αιγίνιο θα ολοκληρωθεί η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματοςVolleyleague ΟΠΑΠ. Ο αγώνας έχει τεράστιο βαθμολογικό
ενδιαφέρον όχι μόνο για τους δύο μονομάχους αλλά και όλες τις ομάδες που βρίσκονται από την 5η μέχρι και την 11 θέση. Η Νίκη Αιγινίου με τρίποντο ξεφεύγει 4 βαθμούς από τον Ηρακλή και ανεβάζει τα ποσοστά της για είσοδο στην 8αδα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική. Η Κηφισιά ουσιαστικά με έναν βαθμό (δύο σετ) εξασφαλίζει την είσοδο της στην 8αδα αλλά εάν πάρει μέχρι και τρίποντο θα απειλήσει ευθέως τον Άρη στην 6η θέση. Αντίθετα, με ήττα θα μπει σε περιπέτειες για πλέι άουτ καθώς την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Θεμελής. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες: Βένος, Τσιούλα, Γραμματεία: Αναστασίου.
Στο Αιγίνιο όλοι περιμένουν τον αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον και λόγω της αργίας το γυμναστήριο της πόλης της Πιερίας αναμένεται να είναι κατάμεστο παρότι θα υπάρχει και η τηλεοπτική μετάδοση της NOVA (Νοvasports-3).
O προπονητής της Νίκης Αιγινίου Γιάννης Μέλκας δήλωσε:
«Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και τυχαίνει που έρχεται σε ένα σημείο που η Κηφισιά είναι πολύ φορμαρισμένη. Η Κηφισιά έχει δείξει πως είναι καλή και φορμαρισμένη ομάδα. Περιμένω σκληρό παιχνίδι. Ο πιο ψύχραιμος και λίγος τυχερός θα νικήσει. Η Κηφισιά έχει λυμένο το θέμα της υποδοχής με καλό λίμπερο, με την εμπειρία του Καριπίδη και γενικά είναι ομάδα που παίζει μπλοκ – άμυνα όπου η παρουσία του Καλαιτζίδη κάνει τη διαφορά. Βλέπω πολύ καλό και τον Παπαγγελόπουλο που από αγώνα σε αγώνα βελτιώνεται. Εμείς έχουμε ξεπεράσει τους τραυματισμούς. Βλέπουμε πως όλη η πόλη περιμένει με αγωνία αυτό το ματς και αυτό μας ανεβάζει την ψυχολογία».
Στην Κηφισιά ο Κώστας Αρσενιάδης το πιθανότερο είναι πως δεν θα υπολογίζει τον Μιχάλη Σαρικεϊσογλου που έχει πρόβλημα στη μέση του. Τραυματίες και αμφίβολοι είναι οι Παπαδόπουλος, Καριπίδης.
Ο προπονητής του ΑΟΚ Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε:
«Τα πάντα είναι ανοικτά όχι μόνο για τον αγώνα με τη Νίκη Αιγινίου αλλά και για την τελική κατάταξη στη βαθμολογία. Περιμέναμε πως οι υπόλοιποι αγώνες της 21ης αγωνιστικής θα ξεκαθάριζαν την κατάσταση αλλά τη μπέρδεψαν περισσότερο καθώς ακόμα και με 28 βαθμούς μια ομάδα δεν γλιτώνει τα πλέι άουτ. Εμείς με τα προβλήματα που έχουμε θα κάνουμε μια ακόμα προσπάθεια να εξασφαλίσουμε θέση στην 8αδα και να αποφύγουμε οριστικά τα πλέι άουτ. Πράγματι διανύσαμε περίοδο φορμαρίσματος αλλά με τα προβλήματα που έχουμε δε μπορούμε να έχουμε κάτι σίγουρο. Η Νίκη Αιγινίου έχει μαχητική ομάδα και όπως έχει δείξει μπορεί να πάρει αποτελέσματα απ΄όλες τις ομάδες».
Στον αγώνα του Α΄ γύρου ο ΑΟ Κηφισιάς είχε νικήσει 3-0 και έχει το πλεονέκτημα σε μεταξύ τους ισοβαθμία.
Η ιστορία των αναμετρήσεων Νίκη Αιγινίου - ΑΟ Κηφισιάς
2012-13
17/03/2013Volleyleague21ηΝίκη Αιγινίου - ΑΟ Κηφισιάς
15/12/2012Volleyleague10ηΑΟ Κηφισιάς - Νίκη Αιγινιου
3-0 (25-15, 25-18, 25-19) 
Βαθμολογία: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου