Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΣΑΠ: ΣΥΝΕΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑRΚΕΤING

Παράλληλα με τη συνεδρίαση του 99ου Δ.Σ. της ΕΣΑΠ αλλά και τη συνάντηση προπονητών – διαιτητών έγινε στα γραφεία της ΕΣΑΠ και συνάντηση με τους υπεύθυνους marketing των ομάδων
της Volleyleague ΟΠΑΠ.
Συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τον συντονισμό για την υλοποίηση  παροχών προς τους κεντρικούς χορηγούς της ΕΣΑΠ, τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, τις ιδιαιτερότητες των γηπέδων κάθε ομάδας, και γενικότερα θέματα που αφορούν την ενιαία εικόνα των γηπέδων (εισιτήρια, μεικτές ζώνες συνεντεύξεων, λογότυπα χορηγών στις εμφανίσεις ομάδων, διαφημιστικές σημάνσεις στα γήπεδα, κ.α.)
Στην συνάντηση συμμετείχαν ή Μαρία Γιακουβάκη από το Τμήμα Παρακολούθησης Χορηγιών της ΟΠΑΠ και ο Αλέξης Καναβός από τη Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας του ομίλου FORTHNET GROUP.
Από τα σωματεία έδωσαν το παρόν οι Καλλιμάνης Βασίλης (Παμβοχαϊκός), Αγραπιδάκης Δημήτρης και Γεωργούλιας Θεμιστοκλής (Παναθηναϊκός), Δήμου Τάνια (ΠΑΟΚ), Νικολούζος Κωνσταντίνος και Μανώλης Βαμβακούσης (Φοίνικας Σύρου), Νίκος Νεγιάννης (Εθν. Αλεξανδρούπολης), Τσιλιγκίρη Χριστίνα (Ολυμπιακός), Σωτήρης Κορφιάτης (Παναχαϊκή).

volleyleague.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου