Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Νικηφόρο πέρασμα απο την πρωτεύουσα

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της ομάδας μας από την πρωτεύουσα όπου πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και επικράτησε της Κηφισιάς με 1-3 σετ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με αρκετά λάθη και από τις δυο ομάδες αλλά η ΝΙΚΗ κατάφερε να μείνει πιο συγκεντρωμένη ώστε να κερδίσει το πρώτο σετ. Στο δεύτερο σετ αν και πήρε κεφάλι στο σκορ κάποιες λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή έφεραν το σετ στα ίσια και από 24-24 σε ένα συναρπαστικό σετ το σκορ διαμορφώθηκε σε 34-32 φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Από εκείνο το σημείο η ομάδα της Κηφισιάς φάνηκε να μένει από δυνάμεις και η ΝΙΚΗ επικράτησε άνετα στα επόμενα δυο σετ με 18-25 και 16-25 αντίστοιχα κατακτώντας το πρώτο τρίποντο της χρονιάς και μάλιστα εκτός έδρας. Η ομάδα μας πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και έδειξε ότι με σκληρή δουλειά ομαδικότητα και συγκέντρωση μπορεί να κάνει πολλά. Συγχαρητήρια σε παίχτες και προπονητική ομάδα για την σημαντική νίκη τόσο από βαθμολογικής άποψης όσο και από ψυχολογικής αφού δίνει ώθηση και για την συνέχεια με το εντός έδρας αγώνα την Κυριακή στις 5.

Υ.Γ Η διοίκηση της ομάδας θα ήθελε να συγχαρεί τον παίκτη της ομάδας Δημητριάδη Μανώλη για την γέννηση της κορούλας του. Να σας ζήσει, να είναι γερή και καλότυχη!!!

https://www.opapcsr.gr/omada-prosforas/?utm_source=nikiaiginioy.blogspot.gr&utm_medium=banner&utm_campaign=marathon2017_sponsorships

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου